Overige producten


Overige producten:

  • Kliklijsten
  • Ontruimingsplattegronden met plaatsbepaling
  • Instructiekaarten
  • Uitleg BHV-plan

Kliklijsten: Aluminium frame A3 en A4

Met kliklijsten kunt u uw ontruimingsplattegronden met plaatsbepaling en uw instructiekaarten ophangen op bepaalde plaatsen in uw gebouw.

De kliklijsten zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de maten A3 en A4. Voor bepaalde bedrijven kan er gekozen worden voor een extra verstevigde kliklijst, die door middel van een hulpmiddel te openen zijn. Deze zijn ook verkrijgbaar in de maten A3 en A4.

 

0ntruimingsplattegronden met plaatsbepaling

Ontruimingsplattegronden met plaatsbepaling zijn plattegronden met daarop de vluchtroutes, vluchtrouteaanduidingen, handbrandmelders, ontruimingsmelders, deurontgrendelingen, blusmiddelen, EHBO middelen, redmiddelen, verzamelplaats buiten het gebouw en de plaatsbepaling “U bevindt zich hier”. Deze plattegronden worden op bepaalde plaatsen, in overleg met u, in uw gebouw geplaatst. Deze ontruimingsplattegronden worden zo vervaardigd dat ze makkelijk leesbaar zijn voor iedereen.

Ontruimingsplattegrond voorbeeld kantoor met plaats

Instructiekaarten

De instructiekaart beschrijft in korte duidelijke tekst wat men moet doen bij een ongeval, brand, ontruiming en waar de verzamelplaats is.

Instructiekaart voorbeeld

Uitleg BHV-plan

Bij de uitleg van het BHV-plan komt er een medewerker van BHV-planLogo 2¬†op uw locatie om uitleg te geven aan uw BHV-organisatie wat er wordt verwacht van de medewerkers tijdens een calamiteit. Er wordt aandacht besteedt aan de taken op gebied van ongeval, brand, ontruiming en de middelen die aanwezig zijn. Aangezien iedereen van uw bedrijf lid is van de BHV-organisatie, kunnen zowel BHV’ers als niet-BHV’ers bij de uitleg aanwezig zijn. er zal ondersteunend materiaal aanwezig zijn.